A Creative Approach to Music Fundamentals 11th Edition Test Bank

$40.00

StumbleUponEmail

Description

A Creative Approach to Music Fundamentals 11th Edition Test Bank

CHAPTER 1-THE BASICS OF MUSIC

MULTIPLE CHOICE

1. What are the letter names of the pitches illustrated below?

a. A B E F
b. C G A E
c. D C A E
d. F C G B
e. C D E F
ANS: A PTS: 1

2. What are the letter names of the pitches illustrated below?

a. F E C G
b. D C A F
c. D C A E
d. F E A D
e. G C A E
ANS: C PTS: 1

3. What are the letter names of the pitches illustrated below?

a. F G A B
b. C G A E
c. C G D E
d. E B A C
e. E B C G
ANS: B PTS: 1

4. What are the letter names of the pitches illustrated below?

a. A C E G
b. F C E F
c. G B D F
d. E G D D
e. E G B D
ANS: E PTS: 1

5. What are the letter names of the pitches illustrated below?

a. C C F E
b. F A A B
c. A B F B
d. F G A B
e. A B C D
ANS: D PTS: 1

6. What are the letter names of the pitches illustrated below?

a. D F B G
b. B D B G
c. D F E G
d. B D G E
e. D F G E
ANS: A PTS: 1

7. What are the letter names of the pitches illustrated below?

a. A F G E
b. A F E C
c. C A E C
d. C A G E
e. C A C D
ANS: D PTS: 1

8. What are the letter names of the pitches illustrated below?

a. F A C E
b. C E G A
c. C E G B
d. A C D E
e. A C E G
ANS: C PTS: 1

9. What are the letter names of the pitches illustrated below?

a. F G B D
b. F G A C
c. F G F A
d. D E F A
e. D E A C
ANS: B PTS: 1

10. What are the letter names of the pitches illustrated below?

a. B C C A
b. D E F D
c. D E A F
d. B C A F
e. D E C A
ANS: E PTS: 1

11. What are the letter names of the pitches illustrated below?

a. B C D F
b. B C D A
c. G A F C
d. B C F C
e. G A D A
ANS: B PTS: 1

12. What are the letter names of the pitches illustrated below?

a. G G D G
b. B B D F
c. A G B D
d. G B D F
e. B B B D
ANS: E PTS: 1

13. What are the letter names of the pitches illustrated below?

a. C A A D
b. C A D C
c. C A C F
d. E C C F
e. E C A D
ANS: C PTS: 1

14. What are the letter names of the pitches illustrated below?

a. D G C G
b. F A C B
c. D F E B
d. F A E B
e. F A C G
ANS: C PTS: 1

15. What are the letter names of the pitches illustrated below?

a. G E F A
b. G E D F
c. B G F A
d. G E F C
e. B G D F
ANS: A PTS: 1

16. What are the letter names of the pitches illustrated below?

a. F F C C D D C
b. A A C C F F E
c. F F C C A A B
d. A A E E F F E
e. F F C C B B C
ANS: A PTS: 1

17. What are the letter names of the pitches illustrated below?

a. F G F E A B C
b. D E D C B C D
c. F G F E D E F
d. D E D A B C D
e. D E D C B F G
ANS: B PTS: 1

18. What are the letter names of the pitches illustrated below?

a. F B C B G
b. A D C D C
c. F B C E G
d. A D E D B
e. A D E B C
ANS: D PTS: 1

19. What are the letter names of the pitches illustrated below?

a. E A E A E F G E
b. G D G D A B C G
c. G C G C G A B G
d. C F C F C D E C
e. G D G D G A B G
ANS: E PTS: 1

20. What are the letter names of the pitches illustrated below?

a. E C A B E F G
b. C A F G A B C
c. G E C D E F G
d. E C A B C D E
e. G E C D F G A
ANS: C PTS: 1

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “A Creative Approach to Music Fundamentals 11th Edition Test Bank”

Your email address will not be published. Required fields are marked *